FABRIKEN KIDS & TEENS

Sedan två år tillbaka håller vi även träningspass för barn och ungdomar. Fabriken Kids & Teens har varit populära och uppskattade klasser och de kommer så klart fortsätta även nu hösten 2020. Men vi har valt att pausa Kids-klassen (6-9 år) ett tag och istället blir det fullt fokus på Teens (9-14 år). Under hösten kommer Teens delas upp i två klasser: Level 1 och Level 2. Level 1 är för att alla som provar på Crossfit för första gången eller har kört ett litet tag och vill ha ett fortsatt fokus på lek, rörelse och samarbete. Level 2 är för de som tränat Crossfit minst en termin och känner sig redo för lite mer utmanande övningar och ett högre tempo.

Vad är Crossfit?

Vad är Fabriken Kids & Teens?

Crossfit bygger i grunden på mångsidig träning som kombinerar styrka, rörlighet och uthållighet. För våra yngre deltagare är element som lek, rörelse och samarbete viktiga. Alla Kids- & Teens-klasser hålls av erfarna Crossfit coacher som hjälper barnen att träna på ett skonsamt och säkert sätt. Vårt syfte med Fabriken Kids & Teens är att få barn och ungdomar att uppskatta träning så att de på ett positivt och lekfullt sätt kan se träning som en självklar del av livet. Det ska vara kul att träna och alla ska kunna vara med oavsett tidigare erfarenhet! 

Steg 1: Intro

Höstterminen 2020 börjar snart!

Då var det äntligen dags för ny termin av Fabriken Teens! 😍🎉👍 Vi kommer att köra ett prova-på-pass söndagen den 23/8 kl 14-15 för alla barn (9-14 år) som inte provat Crossfit tidigare.
Anmälan till prova-på-passet »
 

Ni som har varit med tidigare eller vet att era barn vill vara med under hösten kan säkra en plats redan idag genom att anmäla er och betala direkt i vår webbshop. Länkar dit finns nedan för respektive grupp.

Fortsätt utvecklas

Grupper:

  • Teens Level 1 / Nybörjare / Söndagar kl 14-15 (14 platser) - Anmälan »
  • Teens Level 2 / Fortsättning / Söndagar kl 15-16 (14 platser) - Anmälan »
     

Termin:

  • Antal pass: 12 st
  • Start: 13/9
  • Avslutning: 29/11
  • Pris: 1150 kr
  • Plats: CrossFit Fabriken Lomma, Strandvägen 72, 234 31 Lomma

Anmäl er redan idag. Begränsat antal platser enligt ovan. Först till kvarn. Välkomna till en kul och svettig höst i Lommaboxen! 👊😅👍