Bolaget & Styrelsen

Fabriken drivs i ett aktiebolag som ägs av fyra privatpersoner som delar intresset av att driva en CrossFitbox i Västra Hamnen under optimala former för våra medlemmar. Head Coach Philip Rylander äger en större andel än övriga och det är hans vision vi tillsammans eftersträvar att förverkliga.

Samtliga ägare sitter i styrelsen. Förutom Philip, som står för CrossFit-kunnandet, kommer övriga ledamöter från en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer, en av Sveriges största revisionsbyråer respektive en av Sveriges största konsultfirmor. Sammantaget representerar styrelsen över 50 års erfarenhet av bolagsdrift, projektledning och allt övrigt önskvärt kunnande för att driva en en box med ordning & reda som ledord. Bolaget har inga lån och äger all sin utrustning – ingen fordringsägare kan sätta stopp för Fabriken!

Vår vision är att driva en box som tillgodoser både motionärens och den tävlandes ambitioner med sin träning, att ha en avslappnad och god stämning i boxen (divor är inte välkomna här!) samt att ha den utrustning, ekonomi och ordning & reda som krävs för att uppfylla dessa mål.

Vi vill ha Sveriges (och kanske världens;-) coolaste box och nöjdaste medlemmar!

Anders

Grundare, ordförnade

Advokat och partner på en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Specialiserad på bolagsrätt och företagsförvärv.

Christofer

Grundare, ledamot

20+ års erfarenhet av projektledning, ledarskap och uppstart av verksamheter inom internationella koncerner.

Johan

Grundare, ledamot

Jurist på en av Sveriges största revisionsbyråer där han framför allt arbetar med bolagsrätt och arbetsrätt.

Philip

Grundare, VD, ledamot

Tolv års erfarenhet som huvudtränare för CrossFit Malmö och nu såklart CrossFitFabriken. Tillhört Europas yttersta CrossFitelit, 8 Regionals och 3 CrossFit Games framträdande. Philip strävar alltid mot att bli starkare – som coach och som atlet.