FABRIKEN KIDS

Crossfit bygger i grunden på mångsidig träning som kombinerar styrka, rörlighet och uthållighet. För våra yngre deltagare är element som lek, rörelse och samarbete viktiga. Alla Kids-klasser hålls av erfarna Crossfitcoacher som hjälper barnen att träna på ett skonsamt och säkert sätt. Vårt syfte med Fabriken Kids är att få barn och ungdomar att uppskatta träning så att de på ett positivt och lekfullt sätt kan se träning som en självklar del av livet. Det ska vara kul att träna och alla ska kunna vara med oavsett tidigare erfarenhet!

Vi är kan meddela att Sofia Wallertoft och Marika Wärnehult fortsätter som tränare för våra kids pass. I Lund har vi den äran att presentera Lina Hallman Poppius och Ida Reinholdsson som kidscoacher.

Malmö

Kidsträningen är tillbaka i Malmö med start vecka 34. Gruppen träffas under 10 veckor utan uppehåll. Sista gången blir 30/10.

5-6 år träffas 14:00 söndagar

7-9 år träffas 15:00 söndagar

För anmälan, klicka på länken för respektive åldersgrupp.

5-6 år 

7-9 år 

Obs! Begränsat antal platser!

Lund

Äntligen kan vi erbjuda vår populära kidsträning även i Lund. Grupperna i Lund startar vecka 35 och träffas vid 10 tillfällen men uppehåll vecka 41 (pga tävling i våra lokaler) och under vecka 44 (höstlov). Sista tillfälle är 20/11.

7-9 år träffas 9:00 söndagar

10-12 år träffas 10:15 söndagar 

För anmälan, klicka på länken för respektive åldersgrupp. 

7-9 år 

10-12 år 

Obs! Begränsat antal platser!