TRÄNA PÅ FABRIKEN

Oavsett tidigare erfarenhet av att träna CrossFit, är du välkommen att träna hos oss på Fabriken. Vi välkomnar motionärer och tävlande i lika stor utsträckning samt utlovar en god utvecklingskurva; om du står för ambitionsnivån, så tar vi dig dit på ett säkert och hälsosamt sätt. Fabriken är träningscentrumet för dig som vill träna CrossFit med de bästa coacherna och delta i den skönaste communityn. Vår utrustning är vald och handplockad från de bästa tillverkarna; stänger, vikter, kettlebells och lyftarplattformar från Eleiko samt abmats och ringar från Rouge Fitness.

Om CrossFit är nytt för dig, så läs vidare. Om du tränat tidigare – välkommen till Fabriken och känn på vår box!

Vad är Crossfit?

CrossFit är ett styrke- och konditionsprogram utformat för att ge människor en bred och mångsidig träning. CrossFit fokuserar på ständigt varierande funktionella rörelser som utförs med hög intensitet för att göra människor förberedda på alla slags fysiska utmaningar.

Steg 1: Testa gratis

Första steget på din CrossFit-resa börjar med att du mailar oss på och bestämmer vilket pass på schemat du vill testa på.
Vi hjälper dig då välja rätt pass och svarar på eventuella frågor inför ditt besök hos oss.
Att testa på är gratis och helt förutsättningslöst. Under ett prova på tar vi dig igenom dagens WOD och ger dig en chans att känna på vad vi har att erbjuda på Fabriken. Du kommer inte att bli besviken!

Fortsätt utvecklas

Nu är det dags för yoga, gymnastik, löpning, olympiska lyft, hopprepspass etc. Glöm inte att optimal utveckling kräver att du tar tag i det du är sämst på; om rörligheten brister kör du yoga, om tekniken fallerar kör du olympiska lyft osv. Routine is our enemy! Se bara till att träna säkert och be våra coacher om råd innan du provar på något svårt eller nytt. Din hälsa är vår målsättning!