Regler & Villkor

Medlemsvillkor

Här finner ni vårt medlemsvillkor i PDF format.

Här finner ni vår Personuppgiftspolicy

Ordningsregler

CrossFit Fabriken vill att alla ska känna sig välkomna och trivas hos oss. För att nå det målet enklare har vi satt upp följande ordningsregler:

På CrossfitFabriken tränar vi för att bli bättre och gör alltid vårt bästa. Vi följer därför instruktörens råd och låter oss instrueras. För att undvika skador informerar vi instruktören i förväg om skador och krämpor innan träningen sätter igång.

På CrossfitFabriken är ett misslyckat försök inget misslyckande. Det kommer nya chanser och nya försök och till sist lyckas vi. Din inställning och din ansträngning är vad som räknas. Vi vet att du kommer lyckas, bara du inte ger upp.

På CrossfitFabriken fuskar vi inte, eftersom det tar bort all mening med vår träning. Fulla och kontrollerade repetitioner är utgångspunkten, och vi anpassar vikt och intensitet utifrån det.

På CrossfitFabriken är egen träning tillåten i hela lokalen under Open Gym-timmarna samt när instruktören har godkänt det. Träningsytan är till för medlemmar. Undantag sker vid tillåtelse av instruktör.

På CrossFitFabriken är det ok att släppa vikter för undvika en skada, men annars undviker vi det. Om vi ska lyfta tungt använder vi breda vikter. Tomma skivstänger och kettlebells släpper vi aldrig. Anledningen till att vi inte släpper är att vi vill undvika att störa närboende och ha sönder golvet och utrustningen.

På CrossFitfabriken håller vi magnesiumet kvar i hinkarna. Vi har inte lösa bitar liggandes bredvid oss under pass. Vi har aldrig magnesium direkt på stängerna eftersom det i förlängningen leder till rostskador. Magnesium på andra ställen än i hinken gör också vår lokal smutsig väldigt snabbt.

CrossFitFabriken älskar barn och hundar, och när de förärar oss med ett besök måste de hållas under noggrann uppsikt av målsman/husse/matte alternativt av särskilt dedikerad instruktör.

På CrossFitFabriken hjälper vi och stöttar varandra genom att heja på och identifiera och poängtera teknik som kan förbättras. Vi vill att våra träningskompisar ska ger järnet och utvecklas, inte skadas.

På CrossFitFabriken bokar vi passen vi ska gå på, vi avbokar passen vi inte kan komma på och vi kommer i tid till passen vi ska köra.

På CrossFitFabriken finns inte plats för stora egon, här eftersträvar vi ödmjukhet och hjälpsamhet. Vi har alla ett gemensamt mål, nämligen att bli bättre.

CrossFitFabriken behandlar uppgifter om medlemmen i enlighet med vår personuppgiftspolicy. Medlem som deltar i CrossFitFabrikens utbud av träningsmöjligheter och tjänster kan komma att fotograferas eller videofilmas. Det åligger medlemmen att meddela CrossfitFabriken om medlemmen inte önskar att fotografier och/eller videor publiceras på CrossFitFabrikens hemsida eller i någon form av marknadsföring eller reklam. Ersättning utgår inte för sådant bruk.

På CrossFitfabriken hjälps vi åt med att ställa tillbaka alla redskap som använts under träningen efter träningen.

På CrossFitFabriken hjälps vi åt att göra boxen bättre! Vi säger till instruktören eller mailar  om något kan förbättras/förändras i boxen. Ingen synpunkt är oviktig.